Социалният антрополог Харалан Александров  коментира в студиото на БТВ случилото

...
Социалният антрополог Харалан Александров  коментира в студиото на БТВ случилото
Коментари Харесай

Харалан Александров: Балотажът на Манолова е голям успех за БСП. ГЕРБ компенсира липсата на Цветанов

Социалният антрополог Харалан Александров  разяснява в студиото на БТВ случилото се на локалните избори през вчерашния ден.

``
реклама

" Опозицията в лицето на Българска социалистическа партия си извлече поука, че с хейтърсво и компромати не се реализира нищо. В тази акция имаше доста по-нормални неща. Фактът, че Мая Манолова е на балотаж, е доста огромен триумф на БСП-София. Това от дълго време не се беше случвало. Всъщност такива са резултатите, че огромна част от претендентите могат да кажат, че са спечелили. През 2015 година Българска социалистическа партия имаше пагубен резултат ", сподели той.

Според Александров представянето на ГЕРБ е доста положително и компенсират неналичието на Цветан Цветанов. " Той (б.а. Цветанов) се държа доста обрано и лоялно. ГЕРБ се показа доста добре, наваксаха неналичието му ", сподели Александров.  Запитан дали Борисов е взел акцията на тези избори, както се случи с миналата, Александров съобщи, че е участвал на мета равнище. " Заел е една ителегентна линия и не се натрапваше ", безапелационен е той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР